„Našlehaná“ míchaná vajíčka

Vajíčka jsou jedna z nejlepších potravin, co znám. Dají se připravit na mnoho způsobů, chutnají výborně, obsahují mnoho zdravých látek a jejich příprava je velice jednoduchá. Dnes vám ukážu svůj způsob přípravy výborných našlehaných míchaných vajíček. ☺

Suroviny:

  • 4 vajíčka
  • šunka
  • cibule
  • sůl
  • jarní cibulka na ozdobu
  • olej

Postup:

Nejprve si na pánvi (já doporučuju wok nebo vyšší pánev!!) osmahněte cibulku a také šunku. Poté přidejte rozkvedlaná vajíčka a začněte okamžitě míchat. Ztlumte oheň a stále míchejte. Když se zdá, že vajíčka už jsou z velké části hotová, vypněte sporák, ale pokračujte v míchání. Vajíčka by měla být hotová, ale neměla by být přesušená, navíc pokud jsou takto „našlehaná“, budou mnohem jemnější a opravdu lahodná. ☺ Při servírování ještě ozdobte jarní cibulkou a přikusujte nějaké křupavé pečivo. Dobrou chuť!

Napsat komentář